Let op, voor de volgende data kun je de tour niet meer reserveren: 12, 13 & 14 juli zijn volgeboekt

Activiteit in Deventer met de Smaakverkenners Box

Deventer, een stad met een rijke geschiedenis en een bruisende cultuur, biedt een schat aan activiteiten voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring. Maar wat te doen in Deventer als je op zoek bent naar iets echt bijzonders? De Smaakverkenners box biedt het perfecte antwoord op deze vraag. Deze unieke culinaire stadstour neemt je mee langs de verborgen parels en culinaire hotspots die deze Hanzestad te bieden heeft. Inclusief in deze box:
 

  1. Koffie en gebak bij Lentelink Banketbakkerij Chocolaterie
  2. Culinaire lunch bij The Lemon Tree
  3. Heerlijke cocktail
  4. Verrassende wijnproeverij
  5. Een leuk spelelement

De leukste activiteit in Deventer

De Smaakverkenners box is niet zomaar een activiteit in Deventer; het is een avontuurlijke reis door de smaken en geheimen van de stad. Deze box, gevuld met lokale delicatessen en verrassingen, leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route. Ontdek authentieke locaties en proef de rijke culinaire tradities die Deventer te bieden heeft. Het is een uitje in Deventer dat je smaakpapillen zal prikkelen en je kijk op de stad voorgoed zal veranderen. We verklappen nog niet waar je langs komt, maar we kunnen al één ding verklappen, namelijk: een overheerlijke culinaire lunch bij The Lemon Tree. The Lemon Tree is een culinair fine dining restaurant dat zich inspireert op een Scandinavisch concept. Elk bezoek is een verrassing, omdat ze geen vaste menukaart aanbieden en koken met de producten die op dit moment verkrijgbaar zijn bij lokale ondernemers. Geen rijen servies en tafelkleden, maar kwaliteit op een moderne manier met de etiquette in het achterhoofd.

Een uniek uitje in Deventer

Wat te doen in Deventer voor de avonturier? De Smaakverkenners box, voor € 99, biedt de perfecte oplossing. Van historische bakkerijen tot culinaire restaurants. De route van de Smaakverkenners neemt je mee op een unieke ontdekkingstocht. Elke stop vertelt een eigen verhaal waardoor je niet alleen de smaken, maar ook de geschiedenis en cultuur van Deventer ervaart. Eén box is geschikt voor 2 personen, maar het is nu ook mogelijk om met oneven aantallen de box te lopen. Voor € 49,50 kun je er een extra persoon bijboeken. De Smaakverkenners box is het best te lopen van woensdag tot en met zaterdag. Aan het einde van deze activiteit in Deventer kun je de box weer inleveren bij PYK Syterij, tevens het eindpunt van de activiteit. Aan het einde wacht er nog een leuke winactie op je! Los de leuke opdracht op en maak kans op een toffe prijs!

Het afhalen of laten bezorgen van de box

Haal je Smaakverkenners box op bij ons afhaalpunt op Lange Bisschopstraat 4 in Deventer, tevens het begin van de activiteit. Ophalen is helemaal gratis! Wanneer je de box cadeau wil doen, kun je de box ook laten thuisbezorgen. Voor € 7,95 bezorgen we de box direct aan de deur en dat binnen enkele werkdagen. Dit is een prachtige manier om iemand te verrassen of jezelf een bijzondere activiteit cadeau te doen.

Activiteit in Deventer voor groepen

Voor groepen die Deventer op een unieke wijze willen ontdekken, biedt de Smaakverkenners box dé oplossing. Voor slechts € 99 biedt deze box een middag vol culinaire verrassingen en avonturen. Het is de perfecte manier om met collega’s, vrienden of familie de verborgen schatten van Deventer te ontdekken, van heerlijke lokale gerechten tot verhalen bij elke smaak. Geniet van een onvergetelijke groepstour en ontdek samen de culinaire hoogtepunten van de stad. Ideaal voor elk type activiteit in Deventer, van teamuitjes tot een dagje weg met dierbaren. Ontdek wat te doen in Deventer met de Smaakverkenners box! Ben je met een groep groter dan 10 personen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een uniek geschenk voor je partner, buur, ouder of opa en oma? Met de Smaakverkenners box geef je niet zomaar een cadeau, maar een onvergetelijke belevenis die avontuur en culinaire verrassingen perfect combineert. Deze box staat garant voor een dag vol plezier en is ideaal voor iedereen die van culinaire ontdekkingstochten houdt, of het nu gaat om het herontdekken van bekende steden of het verkennen van nieuwe plekken. De Smaakverkenners box is geschikt voor twee personen, dus met een beetje geluk kun je zelf ook profiteren van deze leuke activiteit in Deventer.

De Smaakverkenners box is meer dan een stadstour

De vraag ‘Wat te doen in Deventer?’ vindt zijn antwoord in de Smaakverkenners box; een unieke en smaakvolle manier om de stad te ontdekken. Dit unieke uitje biedt niet alleen een culinaire reis door Deventer, maar ook een diepe duik in de cultuur en geschiedenis van de stad. Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker die de verborgen schatten van Deventer wil ontdekken, de Smaakverkenners box biedt een ervaring die je niet wilt missen. Stap uit de dagelijkse routine en duik in de wereld van culinaire avonturen met de Smaakverkenners box.

Veelgestelde vragen

Zit er een wedstrijdelement in de tour?

Er is geen wedstrijdelement met tijdsdruk in deze tour. Wel zit er een opdracht in verwerkt. Wanneer deze opdracht goed wordt uitgevoerd, maak je kans op een leuke prijs.

Wat is er inbegrepen?

Voor de tour krijg je de Smaakverkenners box. Deze zit vol verrassingen! Om alvast een klein voorproefje te geven; er is onder andere een lunch bij The Lemon Tree inbegrepen, en heerlijke hapjes en drankjes op de leukste locaties.

Hoe lang duurt de tour?

Gemiddeld 3 á 4 uur waarbij je gemiddeld 5 kilometer loopt. Je kunt altijd pauze nemen en verder gaan wanneer je wil. Je hoeft de tour ook niet in een dag af te maken. We zouden het wel aanraden natuurlijk.

Met wie kan ik de tour doen?

Dat is helemaal aan jou! Met een vriend(in), vader/moeder, broer/zus, neef/nicht of collega – alles kan.

Is de tour ook leuk als je bekend bent in Deventer?

Jazeker! Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste/onontdekte plekjes in de stad. Daarnaast worden je smaakpapillen geprikkeld tijdens de culinaire onderdelen van de tour. Je komt dus altijd wel iets leuks of lekkers tegen!

Kan je de tour op de fiets doen?

De tour kan niet op de fiets gedaan worden, de meeste paden zijn alleen bestemd voor voetgangers.

Voor hoeveel personen is de box geschikt?

De box is geschikt voor 2 personen. Echter kan er een extra personen worden toegevoegd aan een box (zie bestel pagina). Zo is de tour ook beschikbaar voor oneven aantallen.

Wat kan ik na de tour met de box doen?
Daarnaast is het mogelijk om bij de laatste stop de box in te leveren voor hergebruik. Omdat je hiermee duurzaamheid stimuleert ontvang je €5 korting op je aankoop bij PYK Slyterij.
Wij lusten geen Smørrebrød, kunnen wij een andere lunch krijgen?

Uiteraard kan er wel rekening gehouden worden met allergenen, dit graag minimaal een dag voor het lopen van de tour doorgeven.

Jullie adviseren de tour op woensdag t/m zaterdag te lopen, wij zouden het graag op zondag willen doen. Is dat een groot probleem?

Ons advies is inderdaad om de tour op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te lopen. Dit is omdat op deze dagen alle partners/stops die meewerken aan de tour geopend zijn, op deze manier haal je de meeste waarde uit de Smaakverkenners box en tour. Op zondagen zijn de meeste partners gesloten, dan is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de inbegrepen lunch te nuttigen.

Ik geef de box cadeau dus ik kan nog geen datum doorgeven, wat moet ik nu doen?

Wat leuk dat je de box cadeau gaat geven! Dit is geen enkel probleem. In de bevestigingsmail zit een link voor het doorgeven van de datum. Deze link/mail kan doorgestuurd worden naar de ontvanger van de box. Zo kan diegene zelf een datum bepalen. Tevens zit in de box een kaartje met daarop een QR-code naar dezelfde link.

Wanneer kan ik de box ophalen?

De box kan opgehaald worden op dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur aan de Lange Bisschiopstaat 4 te Deventer. 

Kan ik de tour met een groep doen?

Ja, dat kan zeker! Houd er rekening mee dat er per 2 personen 1 box aangeschaft moet worden. Mocht je met een groep zijn in de vorm van een groepsuitje met meer dan 10 personen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar eventuele mogelijkheden op maat.

Moet je de tour op de dag lopen dat je de box koopt?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt de tour lopen op de dag dat het voor jou uitkomt. Wij raden aan om de route te lopen op: woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag omdat op dat moment de meeste winkels en horeca geopend zijn.

Waar is de startlocatie?

Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer.

Voor welke leeftijden is de tour geschikt?

In principe voor alle leeftijden, het advies is vanaf 18+.

In welke talen is de tour/box beschikbaar?

Tot op heden is Smaakverkenners alleen in het Nederlands beschikbaar, we zijn bezig met het ontwikkelen van een Engels- en Duitstalige tour/box.

Waarom kost een box € 99,- (of € 49,50 p.p.)?

De box kost €99,- oftewel € 49,50 p.p. omdat de tour vele lekkernijen en een volledig uitgestippelde route bevat. Daarnaast is de lunch bij The Lemon Tree inbegrepen. Kortom, je bent bijna een halve dag volledig voorzien voor slechts 49,50,- per persoon, koopje dus ;). 

Waar kan ik de box ophalen?

Je kunt de box ophalen op de Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer. Dit is tevens de startlocatie van deze tour.

Mijn vriendin is zwanger kan hiermee rekening gehouden worden?

Dat kan, bij het wijntje proeven kan er een alcholvrije wijn geschonken worden.

Moeten we zelf de restaurants reserveren?

Nee dat is niet nodig. Wanneer je een box besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor het doorgeven van een datum. Op deze manier zorgen wij er voor dat alle partners op de hoogte zijn van jullie komst.

Moet ik de box voorafgaand aan de tour in huis hebben?

Het is in principe niet nodig om de box voorafgaand aan de tour in de huis te hebben. De startlocatie en de ophaallocatie van de box zijn hetzelfde. Daardoor kun je eenvoudig de box in ontvangst nemen en daarna gelijk starten met het lopen van de tour.
Mocht je de box cadeau geven, dan is het uiteraard leuk om de box fysiek te kunnen overhandigen aan de ontvanger ;).

Mag de hond mee tijdens het doen van de tour?
Voor het buiten deel van de tour is een hond zeker welkom.
Echter zijn honden binnen bij onze partners niet wenselijk. Dit in verband met hygiene. Uiteraard gelden er uitzonderingen voor hulphonden.