Let op, voor de volgende data kun je de tour niet meer reserveren: 12, 13 & 14 juli zijn volgeboekt

Bedrijfsuitje in Deventer: Ontdek de Smaakverkenners box!

Ben je op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Deventer dat zowel uniek als onvergetelijk is? Ontdek de Smaakverkenners box! Deventer, met zijn rijke historie en bruisende culinaire centrum, biedt de perfecte locatie voor bedrijfsuitjes. De Smaakverkenners box biedt een ervaring die collega’s dichter bij elkaar brengt. Deze tour neemt jullie mee langs de verborgen parels en culinaire hoogstandjes van Deventer, waarbij samen genieten en ontdekken centraal staan. Ideaal voor teams die het belangrijk vinden om informeel met elkaar te verbinden buiten de werkomgeving. Met Smaakverkenners ontdek je niet alleen nieuwe smaken, maar ook elkaar. Een perfecte mix van avontuur, culinair genot en teambuilding.

De ideale groepsactiviteit in Deventer

Voor teams die buiten de gebaande paden willen treden en iets bijzonders willen ervaren is de Smaakverkenners box de perfecte keuze. Voor slechts € 99 per persoon biedt deze box een middagvullend programma vol culinaire ontdekkingen en avonturen. Het is dé manier om samen met collega’s de verborgen parels van Deventer te ontdekken van lokale delicatessen tot de verhalen achter de bijzondere smaken. Eén box is goed voor 2 personen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze activiteit met een oneven aantal te doen. Geef tijdens het bestellen aan dat je met een extra persoon komt. Je krijgt dan geen extra box, maar wel alle lekkere hapjes en drankjes. Na afloop is het mogelijk om de box tegen een leuke vergoeding weer in te leveren bij PYK Slijterij. Aan het einde van je avontuur kun je nog een leuke uitdaging verwachten! Los de puzzel op en maak kans op een fantastische prijs!

Versterk de teamspirit

Een teamuitje in Deventer met de Smaakverkenners box gaat verder dan alleen eten. Het is een avontuurlijke reis door de stad die de teambanden versterkt. Samen smaken ontdekken en nieuwe ervaringen delen creëert herinneringen en verhalen die terug op de werkvloer nog lang voor een positieve sfeer zullen zorgen. De tour heeft een duur van 3 tot 4 uur en is alleen te voet af te leggen. Bestel de box en kies achteraf wanneer je box gaat lopen. Scan de QR-code in de box en reserveer een datum. De box is gratis af te halen bij de Lange Bisschopstraat 4 in Deventer, wat tevens het startpunt is van de stadstour. Ook kun je de box laten bezorgen tegen een vergoeding van € 7,95. Je hebt dan de box binnen 2 werkdagen in huis!

Speciaal voor grote groepen 

Organiseer je een bedrijfsuitje voor een groep groter dan 10 personen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en zorgen voor een unieke ervaring die perfect aansluit bij de wensen van jouw team. Onze passie is om een ervaring te leveren die niet alleen voldoet aan jullie verwachtingen, maar deze overtreft. Zo gaan jullie als collega’s weer aan het werk met een ervaring waar jullie nog jaren later over praten. Na het lopen van de Smaakverkenners stadstour is het natuurlijk ook leuk om de verschillende kroegjes en cafés in te gaan.

Het plannen van een bedrijfsuitje in Deventer was nog nooit zo eenvoudig en smaakvol als met de Smaakverkenners box. Deze box is niet alleen de sleutel tot een dag vol ontdekkingen en plezier, maar hierdoor leer je elkaar ook beter kennen als collega’s. Verrijk je teamuitje met de rijke smaken en verhalen van Deventer en maak van jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring. Stap samen met je team in het avontuur dat Smaakverkenners heet en proef, verken en ontdek wat Deventer te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Zit er een wedstrijdelement in de tour?

Er is geen wedstrijdelement met tijdsdruk in deze tour. Wel zit er een opdracht in verwerkt. Wanneer deze opdracht goed wordt uitgevoerd, maak je kans op een leuke prijs.

Wat is er inbegrepen?

Voor de tour krijg je de Smaakverkenners box. Deze zit vol verrassingen! Om alvast een klein voorproefje te geven; er is onder andere een lunch bij The Lemon Tree inbegrepen, en heerlijke hapjes en drankjes op de leukste locaties.

Hoe lang duurt de tour?

Gemiddeld 3 á 4 uur waarbij je gemiddeld 5 kilometer loopt. Je kunt altijd pauze nemen en verder gaan wanneer je wil. Je hoeft de tour ook niet in een dag af te maken. We zouden het wel aanraden natuurlijk.

Met wie kan ik de tour doen?

Dat is helemaal aan jou! Met een vriend(in), vader/moeder, broer/zus, neef/nicht of collega – alles kan.

Is de tour ook leuk als je bekend bent in Deventer?

Jazeker! Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste/onontdekte plekjes in de stad. Daarnaast worden je smaakpapillen geprikkeld tijdens de culinaire onderdelen van de tour. Je komt dus altijd wel iets leuks of lekkers tegen!

Kan je de tour op de fiets doen?

De tour kan niet op de fiets gedaan worden, de meeste paden zijn alleen bestemd voor voetgangers.

Voor hoeveel personen is de box geschikt?

De box is geschikt voor 2 personen. Echter kan er een extra personen worden toegevoegd aan een box (zie bestel pagina). Zo is de tour ook beschikbaar voor oneven aantallen.

Wat kan ik na de tour met de box doen?
Daarnaast is het mogelijk om bij de laatste stop de box in te leveren voor hergebruik. Omdat je hiermee duurzaamheid stimuleert ontvang je €5 korting op je aankoop bij PYK Slyterij.
Wij lusten geen Smørrebrød, kunnen wij een andere lunch krijgen?

Uiteraard kan er wel rekening gehouden worden met allergenen, dit graag minimaal een dag voor het lopen van de tour doorgeven.

Jullie adviseren de tour op woensdag t/m zaterdag te lopen, wij zouden het graag op zondag willen doen. Is dat een groot probleem?

Ons advies is inderdaad om de tour op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te lopen. Dit is omdat op deze dagen alle partners/stops die meewerken aan de tour geopend zijn, op deze manier haal je de meeste waarde uit de Smaakverkenners box en tour. Op zondagen zijn de meeste partners gesloten, dan is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de inbegrepen lunch te nuttigen.

Ik geef de box cadeau dus ik kan nog geen datum doorgeven, wat moet ik nu doen?

Wat leuk dat je de box cadeau gaat geven! Dit is geen enkel probleem. In de bevestigingsmail zit een link voor het doorgeven van de datum. Deze link/mail kan doorgestuurd worden naar de ontvanger van de box. Zo kan diegene zelf een datum bepalen. Tevens zit in de box een kaartje met daarop een QR-code naar dezelfde link.

Wanneer kan ik de box ophalen?

De box kan opgehaald worden op dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur aan de Lange Bisschiopstaat 4 te Deventer. 

Kan ik de tour met een groep doen?

Ja, dat kan zeker! Houd er rekening mee dat er per 2 personen 1 box aangeschaft moet worden. Mocht je met een groep zijn in de vorm van een groepsuitje met meer dan 10 personen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar eventuele mogelijkheden op maat.

Moet je de tour op de dag lopen dat je de box koopt?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt de tour lopen op de dag dat het voor jou uitkomt. Wij raden aan om de route te lopen op: woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag omdat op dat moment de meeste winkels en horeca geopend zijn.

Waar is de startlocatie?

Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer.

Voor welke leeftijden is de tour geschikt?

In principe voor alle leeftijden, het advies is vanaf 18+.

In welke talen is de tour/box beschikbaar?

Tot op heden is Smaakverkenners alleen in het Nederlands beschikbaar, we zijn bezig met het ontwikkelen van een Engels- en Duitstalige tour/box.

Waarom kost een box € 99,- (of € 49,50 p.p.)?

De box kost €99,- oftewel € 49,50 p.p. omdat de tour vele lekkernijen en een volledig uitgestippelde route bevat. Daarnaast is de lunch bij The Lemon Tree inbegrepen. Kortom, je bent bijna een halve dag volledig voorzien voor slechts 49,50,- per persoon, koopje dus ;). 

Waar kan ik de box ophalen?

Je kunt de box ophalen op de Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer. Dit is tevens de startlocatie van deze tour.

Mijn vriendin is zwanger kan hiermee rekening gehouden worden?

Dat kan, bij het wijntje proeven kan er een alcholvrije wijn geschonken worden.

Moeten we zelf de restaurants reserveren?

Nee dat is niet nodig. Wanneer je een box besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor het doorgeven van een datum. Op deze manier zorgen wij er voor dat alle partners op de hoogte zijn van jullie komst.

Moet ik de box voorafgaand aan de tour in huis hebben?

Het is in principe niet nodig om de box voorafgaand aan de tour in de huis te hebben. De startlocatie en de ophaallocatie van de box zijn hetzelfde. Daardoor kun je eenvoudig de box in ontvangst nemen en daarna gelijk starten met het lopen van de tour.
Mocht je de box cadeau geven, dan is het uiteraard leuk om de box fysiek te kunnen overhandigen aan de ontvanger ;).

Mag de hond mee tijdens het doen van de tour?
Voor het buiten deel van de tour is een hond zeker welkom.
Echter zijn honden binnen bij onze partners niet wenselijk. Dit in verband met hygiene. Uiteraard gelden er uitzonderingen voor hulphonden.