Smaakverkenners Box Besteloverzicht

Duur: ± 3 á 4 uur
Personen: 1 box is geschikt voor 2 personen
Verzenden: Binnen 1-2 werkdagen
Ophalen: Dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur kan de box worden opgehaald bij The Lemon Tree (Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK Deventer)
Aanbevolen tijd om te lopen: Woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:30 uur
(Aanbevolen tijden zijn gebaseerd op de openingstijden van de locaties)

Inhoud

  • Een stadstour buiten de gebaande paden
  • Kop koffie met gebak
  • Smørrebrød lunch met drankje naar keuze
  • Culinaire verrassing
  • Cocktail (ook alcoholvrij)
  • Verrassend spelelement
  • Wijnproeverij
Adri van Binsbergen
Adri van Binsbergen
30/03/2024
Dit is echt een hele leuke manier om Deventer een beetje te leren kennen. Er zijn echt nog wel manieren om het nog iets beter te maken, maar het is zn geld zeker waard.
Leoni de Jong
Leoni de Jong
30/03/2024
Echt super leuk én lekker om te doen! Ook al woon je in Deventer, je leert weer nieuwe plekjes kennen.
Videomontage Post
Videomontage Post
30/03/2024
Was een hele leuke ervaring om Deventer op een andere manier te verkennen
Ton van den Brink
Ton van den Brink
27/03/2024
Op vrijdag 8 maart heerlijk gewandeld door Deventer. We hadden een box besteld en dat was een groot succes. We kwamen best wel eens in Deventer maar we kwamen nu op plekjes waar we nog nooit eerder geweest waren. Het gebakje, de cava, de lunch en de cocktail waren heerlijk. Het was een prachtige dag. Om in stijl af te sluiten bij Jacky's wine shop. Hier was het een dolle boel met een proeverij, en we hebben kennis gemaakt met de Italiaanse wijnboeren. Hun wijn hebben we geproefd en gelijk wat meegenomen. De box is een leuk cadeau om te krijgen of om weg te geven. Monique en Ton
Maurice Visser
Maurice Visser
24/03/2024
Ongelofelijk leuke tour! Echt een aanrader. Waar voor je geld!!!
Diane Mulderij
Diane Mulderij
23/03/2024
Leuke tour door Deventer! Veel afwisseling tussen mooie plekjes in de stad met stops met drankjes en eten. Zeker een aanrader voor een gezellig dagje Deventer.
Milou Leerkes
Milou Leerkes
12/02/2024
Super leuke tour door Deventer! Leuke tentjes en plekken afgewisseld met een stukje historie van de stad, echt een aanrader!
Iris van Marwijk
Iris van Marwijk
24/01/2024
Super leuke stadstour! Heel erg leuk om meegenomen te worden langs de bekende en minder bekende plekken van Deventer. Ook het eten en drinken was lekker, top geregeld! Smaakverkenners is zeker een aanrader!
Frederike Mintjens
Frederike Mintjens
24/11/2023
Onwijs leuke tour! We mochten met vriendinnen deze stadstour uitproberen. Nieuwe plekjes in Deventer ontdekt, culinaire en culturele HotSpots bezocht. Zeker een aanrader als je in Deventer bent en een dag activiteit zoekt. 🥂
Jonathan Bergers
Jonathan Bergers
17/11/2023
Loved it

Veelgestelde vragen

Zit er een wedstrijdelement in de tour?

Er is geen wedstrijdelement met tijdsdruk in deze tour. Wel zit er een opdracht in verwerkt. Wanneer deze opdracht goed wordt uitgevoerd, maak je kans op een leuke prijs.

Wat is er inbegrepen?

Voor de tour krijg je de Smaakverkenners box. Deze zit vol verrassingen! Om alvast een klein voorproefje te geven; er is onder andere een lunch bij The Lemon Tree inbegrepen, en heerlijke hapjes en drankjes op de leukste locaties.

Hoe lang duurt de tour?

Gemiddeld 3 á 4 uur waarbij je gemiddeld 5 kilometer loopt. Je kunt altijd pauze nemen en verder gaan wanneer je wil. Je hoeft de tour ook niet in een dag af te maken. We zouden het wel aanraden natuurlijk.

Met wie kan ik de tour doen?

Dat is helemaal aan jou! Met een vriend(in), vader/moeder, broer/zus, neef/nicht of collega – alles kan.

Is de tour ook leuk als je bekend bent in Deventer?

Jazeker! Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste/onontdekte plekjes in de stad. Daarnaast worden je smaakpapillen geprikkeld tijdens de culinaire onderdelen van de tour. Je komt dus altijd wel iets leuks of lekkers tegen!

Kan je de tour op de fiets doen?

De tour kan niet op de fiets gedaan worden, de meeste paden zijn alleen bestemd voor voetgangers.

Voor hoeveel personen is de box geschikt?

De box is geschikt voor 2 personen. Echter kan er een extra personen worden toegevoegd aan een box (zie bestel pagina). Zo is de tour ook beschikbaar voor oneven aantallen.

Wat kan ik na de tour met de box doen?
Daarnaast is het mogelijk om bij de laatste stop de box in te leveren voor hergebruik. Omdat je hiermee duurzaamheid stimuleert ontvang je €5 korting op je aankoop bij PYK Slyterij.
Wij lusten geen Smørrebrød, kunnen wij een andere lunch krijgen?

Uiteraard kan er wel rekening gehouden worden met allergenen, dit graag minimaal een dag voor het lopen van de tour doorgeven.

Jullie adviseren de tour op woensdag t/m zaterdag te lopen, wij zouden het graag op zondag willen doen. Is dat een groot probleem?

Ons advies is inderdaad om de tour op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te lopen. Dit is omdat op deze dagen alle partners/stops die meewerken aan de tour geopend zijn, op deze manier haal je de meeste waarde uit de Smaakverkenners box en tour. Op zondagen zijn de meeste partners gesloten, dan is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de inbegrepen lunch te nuttigen.

Ik geef de box cadeau dus ik kan nog geen datum doorgeven, wat moet ik nu doen?

Wat leuk dat je de box cadeau gaat geven! Dit is geen enkel probleem. In de bevestigingsmail zit een link voor het doorgeven van de datum. Deze link/mail kan doorgestuurd worden naar de ontvanger van de box. Zo kan diegene zelf een datum bepalen. Tevens zit in de box een kaartje met daarop een QR-code naar dezelfde link.

Wanneer kan ik de box ophalen?

De box kan opgehaald worden op dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur aan de Lange Bisschiopstaat 4 te Deventer. 

Kan ik de tour met een groep doen?

Ja, dat kan zeker! Houd er rekening mee dat er per 2 personen 1 box aangeschaft moet worden. Mocht je met een groep zijn in de vorm van een groepsuitje met meer dan 10 personen, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar eventuele mogelijkheden op maat.

Moet je de tour op de dag lopen dat je de box koopt?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt de tour lopen op de dag dat het voor jou uitkomt. Wij raden aan om de route te lopen op: woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag omdat op dat moment de meeste winkels en horeca geopend zijn.

Waar is de startlocatie?

Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer.

Voor welke leeftijden is de tour geschikt?

In principe voor alle leeftijden, het advies is vanaf 18+.

In welke talen is de tour/box beschikbaar?

Tot op heden is Smaakverkenners alleen in het Nederlands beschikbaar, we zijn bezig met het ontwikkelen van een Engels- en Duitstalige tour/box.

Waarom kost een box € 99,- (of € 49,50 p.p.)?

De box kost €99,- oftewel € 49,50 p.p. omdat de tour vele lekkernijen en een volledig uitgestippelde route bevat. Daarnaast is de lunch bij The Lemon Tree inbegrepen. Kortom, je bent bijna een halve dag volledig voorzien voor slechts 49,50,- per persoon, koopje dus ;). 

Waar kan ik de box ophalen?

Je kunt de box ophalen op de Lange Bisschopstraat 4, 7411 KK te Deventer. Dit is tevens de startlocatie van deze tour.

Mijn vriendin is zwanger kan hiermee rekening gehouden worden?

Dat kan, bij het wijntje proeven kan er een alcholvrije wijn geschonken worden.

Moeten we zelf de restaurants reserveren?

Nee dat is niet nodig. Wanneer je een box besteld ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor het doorgeven van een datum. Op deze manier zorgen wij er voor dat alle partners op de hoogte zijn van jullie komst.

Moet ik de box voorafgaand aan de tour in huis hebben?

Het is in principe niet nodig om de box voorafgaand aan de tour in de huis te hebben. De startlocatie en de ophaallocatie van de box zijn hetzelfde. Daardoor kun je eenvoudig de box in ontvangst nemen en daarna gelijk starten met het lopen van de tour.
Mocht je de box cadeau geven, dan is het uiteraard leuk om de box fysiek te kunnen overhandigen aan de ontvanger ;).

Mag de hond mee tijdens het doen van de tour?
Voor het buiten deel van de tour is een hond zeker welkom.
Echter zijn honden binnen bij onze partners niet wenselijk. Dit in verband me hygiene. Uiteraard gelden er uitzonderingen voor hulphouten.