Let op, voor de volgende data kun je de tour niet meer reserveren: 12, 13 & 14 juli zijn volgeboekt

Een stadstour vol
smaak & verrassingen

Hier begint jouw culinaire ontdekkingsreis door Deventer

Aanbevolen tijd om te lopen: Woensdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:30 uur

Smaakverkenners is een nieuwe stadstour die je leidt langs de mooiste plekken, zaken en verfijnde smaken van onze hanzestad Deventer.

Voor €99,- (€49,50,- p.p.) ontvang je de exclusieve Smaakverkenners box gevuld met een route vol verrassingen en stops bij unieke locaties onderweg. De box bevat onder andere een lunch bij The Lemon Tree en heerlijke hapjes en drankjes op de meest charmante locaties van Deventer.

Marcel en Monique Wassink-Buttinger
Marcel en Monique Wassink-Buttinger
19/05/2024
Leuke wandeling (prachtig weer erbij ☀️) en lekkere hapjes en drankjes. Al met al duurde het zo’n 6 uurtjes.
Corrie Van rooij
Corrie Van rooij
11/05/2024
We hebben een geweldige dag gehad. Zijn steeds ontvangen door vriendelijk personeel. Lekkere gerechtjes gehad. In 1 woord TOP!!!!
Evelien Wildeboer
Evelien Wildeboer
05/05/2024
Wij hebben genoten..iets teveel want we hebben de ronde net niet af kunnen maken..de winkels zaten inmiddels dicht 😅Deventer is een prachtige stad. De sfeer met andere 'smaakverkenners' was ook erg leuk!
1975roxbo
1975roxbo
05/05/2024
Heel origineel idee en erg leuke tour! Fijn begonnen met iets lekkers en heerlijke koffie. De “lunch” was erg culinair en lekker (en een hele vriendelijke ober) maar niet erg ruim dus later ook nog een bezoekje aan de frietmeester gebracht. Helaas, bij Finch aangekomen was er geen plek en was er ook geen mogelijkheid om voor een later moment te reserveren. Er werd aangeboden een drankje mee te nemen dat vonden we jammer. Later terug gekomen en helaas bleek de “cocktail” alleen een Gin tonic te zijn. We kwamen dus blijkbaar verassend vroeg bij de wijnproeverij aan en had een andere wijnkennende klant meer prioriteit. We stonden maar een beetje onze beurt af te wachten. Een persoon uit ons groepje mag geen alcohol en dat bracht helaas ook nogal wat ongemak. Huis van Vermeer was echter TOP! De gastvrouw ontving ons uiterst vriendelijk en vertelde ons nog het eea over de geschiedenis van het huis. We konden ook nog even rondkijken. Erg leuk! Al met al een interessante en fijne dag gehad!
Ellen Schrijver
Ellen Schrijver
02/05/2024
Het is een leuke tour, maar niet spectaculair. De 'lunch' bij de Lemon Tree mag de naam lunch niet hebben. Wij begonnen hiermee en hadden trek. Drie kleine sneetjes roggebrood(1 plakje roggebrood in 3en) voldeed voor ons niet als lunch. Misschien sowieso beter om de tour te starten bij start en niet bij de Lemon Tree (halverwege). Wijnproeverij is ook een wat grote naam voor 2 wijntjes die je mag proeven. Wel lekker overigens!!
Desiree de Bruijn
Desiree de Bruijn
27/04/2024
Het was een verrassende, mooie en erg leuke middag. Omdat we in de tussentijd ook wat leuke winkeltjes van binnen hebben bekeken kwamen we bij het laatste punt waar we iets zouden krijgen, helaas 1 minuut voor sluitingstijd aan. De ondernemer was zeer vriendelijk en bood ons als pleister op de wonde alsnog een sapje/koffie-to-go aan. Dat had ie natuurlijk niet hoeven doen, tenslotte waren wij te laat. Misschien een tip voor degene die de box uitgeeft: geef aan dat je uiterlijk half 5 bij het laatste uitgiftepunt moet zijn zodat je een beetje op de tijd kunt letten. Maar voor de rest een ontzettende aanrader!
Shen Meulens
Shen Meulens
23/04/2024
Super leuke dag gehad! Veel gezien en vooral ook veel lekkere hapjes en drankje gehad. Wij kijken uit naar een andere Smaakverkenners stad, dus zullen wij die zeker bezoeken.
Karen Nappa
Karen Nappa
18/04/2024
Gorgeous tour with a great mix of walking and resting.
Paula Springer
Paula Springer
14/04/2024
Was een leuke ervaring, zowel cultureel als culinair! Een aanrader!
margreet van der kooij
margreet van der kooij
14/04/2024
Wat hebben wij een hele leuke dag gehad. Een originele manier om het mooie Deventer te ontdekken. De stops waren gezellig, met erg aardige mensen en met lekkere hapjes en/of drankjes. Een echte aanrader. Het overtrof onze verwachting.

Begin hier met jouw
culinaire ontdekkingsreis
door Deventer

Bestel de box en plan je stadstour vol smaak & verrassingen!