Let op: voor de volgende data kun je de tour niet meer reserveren: 22 & 29 juni, 6, 12, 13 & 20 juli.

Algemene voorwaarden Smaakverkenners.nl

Laatst bijgewerkt op 17 oktober 2023

1. Inleiding

Welkom bij Smaakverkenners.nl, een merk van Brandeniers B.V. Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van onze stadstour in Deventer, inclusief de bijbehorende lunch- en restaurantdiensten. Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u in met deze voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat u een aankoop doet.

2. Boeken en Betalingen

2.1. Om de stadstour te boeken, dient u online te reserveren via onze website en de vereiste betaling te verrichten.

2.2. Betalingen worden veilig verwerkt via de beschikbare betaalmethoden op onze website.

2.3. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van uw boeking per e-mail.

3. Tour en Box Afhalen

3.1. U dient de box voor de stadstour op te halen bij lokaal restaurant The Lemon Tree op de overeengekomen datum en tijd.

Adres:
Grote Poot 1,
7411 KE,
Deventer

3.2. De box bevat benodigdheden en informatie voor de stadstour, evenals vouchers voor lunch bij wisselende horecazaken in Deventer.

4. Annulering en Restitutie

4.1. Annuleringen van boekingen voor onze stadstour zijn mogelijk tot uiterlijk een week voorafgaand aan het evenement. Na deze termijn zijn annuleringen niet meer mogelijk.

4.2. Restituties, indien van toepassing, worden verwerkt volgens ons restitutiebeleid, dat op onze website is gepubliceerd en dat u hieronder vindt.

Restitutiebeleid

4.3. Voor annuleringen die plaatsvinden binnen de periode van één week voor het evenement, wordt geen restitutie verstrekt.

4.4. Voor annuleringen die plaatsvinden buiten de periode van één week voor het evenement, zal de restitutie worden verwerkt binnen 14 dagen na ontvangst van de annuleringsaanvraag. Het restitutiebedrag kan onderhevig zijn aan aftrek van administratieve kosten of andere kosten die zijn gemaakt in verband met de boeking.

4.5. Wij raden u aan om ons annulerings- en restitutiebeleid zorgvuldig te lezen voordat u een boeking maakt.

5. Aansprakelijkheid

5.1. Smaakverkenners.nl en Brandeniers B.V. zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, verlies of schade aan eigendommen tijdens de stadstour. Deelname aan de tour is op eigen risico.

6. Gedragscode

6.1. Tijdens de stadstour wordt van deelnemers verwacht dat ze respectvol gedrag vertonen jegens mededeelnemers, restaurantpersoneel en andere betrokkenen.

7. Wijzigingen en Annuleringen door Smaakverkenners.nl

7.1. Smaakverkenners.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de stadstour, waaronder de restaurants die zijn opgenomen in de tour, zonder voorafgaande kennisgeving.

7.2. In het geval van onvoorziene omstandigheden kan Smaakverkenners.nl de stadstour annuleren en zal een passende restitutie worden verstrekt.

8. Privacy

8.1. Uw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons privacybeleid op onze website voor informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

9. Contactgegevens

9.1. Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens:

Brandeniers B.V.
Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
[email protected]
0570-244090