Partners

Deze unieke stadstour zou niet mogelijk zijn zonder de medewerking van onze geselecteerde partners. Kun je er geen genoeg van krijgen?
De partners verwelkomen je ook graag buiten de Stadstour om bij hun op locatie.

Blikfang

Blikfang

Blikfang is hét Deventer warenhuis voor Scandinavisch design. Duurzaam design dat met liefde en aandacht is gemaakt.

Brandeniers

Brandeniers

Brandeniers is initiatiefnemer van Smaakverkenners. Als digitiaal marketingbureau gespecialiseerd in vormgeving, website en marketing zijn zij gedreven om de stad nog beter op de kaart te zetten.

Carlos in huis

Carlos in huis

Carlos in huis is een eigentijdse woonwinkel midden in het centrum van Deventer gevestigd in een monumentaal bankgebouw.

Deventer Koekwinkel

Deventer Koekwinkel

De authentieke Deventer koekbakker met een lange historie, onlosmakelijk verbonden met de Hanzestad. Jb. Bussink is de maker van de wereldberoemde Deventer Koek.

Finch

Finch

Een fijn boutique hotel in Deventer centrum. Een funky, fraaie en vooral fijne wereldplek. Een beetje zoals thuis, maar dan met een toffe bar.

Holy Cow

Holy Cow

Holy Cow! is anders, uniek en vol kleur! Deze winkel bestaat uit drie oude panden, omgetoverd tot een mini-warenhuis, voor de leukste kleding, accessoires en gifts.

Huis Vermeer

Huis Vermeer

Hotel Huis Vermeer heeft negen viersterrenkamers en twee suites. Allen ingericht met 18e eeuws antiek en elk met hun eigen verhaal. Hier kun je genieten van een luxe hotelovernachting of een gastronomische ervaring.

Lentelink

Lentelink

De plek voor gebak van topkwaliteit. Iedere ochtend gaan de banketbakkers opnieuw aan de slag voor het creëren van uiteenlopende lekkernijen.

Lou

Lou

Ontbijt, Lunchroom en Espressobar. Een eigentijdse plek in hartje Deventer. LOU staat voor: Familie, Thuiskomen en Relax.

Pyk Slyterij

Pyk Slyterij

PYK is eigenwijs. Zij geven hun eigen draai aan het begrip slijterij. Beleving, advies en onze merken. Alles is PYK geregeld en een tikkeltje anders.

The Lemon Tree

The Lemon Tree

De plek voor Fine Dining, Chef’s table en Private Dining. Een ervaring om nooit te vergeten.

Begin hier met jouw
culinaire ontdekkingsreis
door Deventer

Bestel de box en plan je stadstour vol smaak & verrassingen!